Nyhendebrev 1/2024 - Nytt og nyttig for frivillige i Stad

Her kan du lese nyhendebrevet "Nytt og nyttig for frivillige i Stad". Dette er første utgåva i 2024. Det kjem mellom 4 og 6 slike nyhendebrev i løpet av 2024. I nr. 1 les du om Frivilligkvelden på Bryggja, kartlegging av Frivilligheita i Stad, Kurs i bruk av Stad Foreningsportal, Tilskuddsportalen, og Tilskuddsportalen sin opplæringsvideoar i å skrive søknader.

Last ned nyhendebrevet her og les dei ulike sakene ved å klikke på lenkjene i dokumentet.

Nyhendebrev 1 2024